Veterinary translations, Traductions vétérinaires, Veterinär Übersetzungen, Traduzioni veterinari, Hippische vertaling, Equestrian Translations, Pferdesport Übersetzer, Traductions equestre.

Ciao Chow Translations, Interpreting, Editing & Journalism 

English, Dutch, German, Italian, French 

Veterinary, medical, holistic & ayurveda, legal, marketing, general

Oversaettelse / Tolkning

I 1993 startede Anita van Adelsbergen en international karriere indenfor radio og TV. Mens hun udbyggede karrieren, opnåede hun samtidig sin akademiske grad i engelsk og italiensk. Anita er velkendt inden for radio- og TV-verdenen. Hun har arbejdet som voice-over, sportskommentator og producer i flere år. Derudover er hun en erfaren (konference)tolk. Anita taler nederlandsk, engelsk og tysk som modersmål og italiensk som næsten modersmål. Hun taler desuden flydende fransk og klarer sig fint på spansk, portugisisk og dansk.

Ciao Chow! tilbyder helhedsløsninger indenfor sprog- og stemmetjenester. Vi giver SPROG en STEMME!

Tolkning

Oversættelse

Dubbing

Sprogcoaching


Speciale i simultantolkning ved live-TV og pressemøder. Kan desuden varetage opgaver som tolk eller værtinde ved messer eller konferencer.

Anita van Adelsbergen taler nederlandsk, engelsk og tysk som modersmål, og derudover taler hun fransk, italiensk, spansk og portugisisk. Hun har gennemført en akademisk uddannelse i engelsk og italiensk på universitetet i Utrecht med speciale i amerikanske studier og keltisk.

For mere information eller for et tilbud: [email protected] 

0